top of page

Werkwijze

Mensen komen bij mij om te groeien. Ik richt me op jou, je vraag en wat zich aandient. Er is niet een bepaalde manier om te groeien, iedereen zal zijn weg, reis, versnelling zo je wilt, zelf rechtstreeks ervaren. Ik help je met verzamelen van inzichten en kracht dat nodig is om je pad uit te stippelen.  ​

Bij vragen die al langer spelen heb je niet zomaar antwoorden. Met de ZelfKennis Methode (ZKM) help ik je op een inzichtelijke manier jezelf te onderzoeken en tot diepgaand zelfinzicht te komen. Hieruit ontstaat een weg voor jou en je situatie.​ De ZKM is een bewezen wetenschappelijke methodiek en spreekt de mens maximaal aan te leren en groeien.

 

Werkwijze:

  • In 2 lange sessie ga je in gesprek over je leven. Je persoonlijke verhaal over wat belangrijk voor je is staat centraal. Je formuleert hier kernzinnen over. Ik help je daarbij.

  • Je scoort online welke gevoelens een rol voor je spelen bij deze kernzinnen.

  • Nu zijn we in staat het onderliggende verhaal van je leven te bekijken. Je krijgt zicht op diepe innerlijke drijfveren en patronen waarmee je het leven vorm geeft. Dit is een natuurlijk en zeer prikkelend proces. 

  • Je ervaart hoe je aan de slag kunt met jezelf, in jouw gewenste richting.

Dit hele proces beslaat ongeveer 10 tot 12 uur in 4 sessies.

 

In vervolggesprekken kunnen we stil staan bij wat je mogelijk nog tegenhoudt en hoe je daarmee om kunt gaan.
 

​Stijl en Methodiek:

PraktijkBas stimuleert natuurlijke ontwikkeling, je zet stapsgewijs een nieuwe bril op. Ik werk met de ZelfKennis Methode voortgekomen uit de Waarderingstheorie en Dialogical Self. Verder zet ik in focussen, dialoog, empowerment, visualisatie, creatief agogisch werken. De hele mens staat centraal in het hier en nu. De coaching is gericht op reflectie en door nieuwe inzichten stappen zetten.

Je kunt kosteloos met PraktijkBas in gesprek of een intake doen om te kijken wat het je kan brengen.

bottom of page